Expo

Na mijn opleiding voor grafisch ontwerper in het hoger Sint Lukas-instituut werkte ik vele jaren als art director. Nadien ging ik voluit voor mijn persoonlijke passie.

Mijn leermeesters zijn de grote en minder grote kunstenaars die de beelden maakten die opgeslagen zijn in mijn geheugen en uit dit reservoir sijpelt traag de inspiratie die mij helpt om zelf aan de slag te gaan. 

Elke krabbel op papier vraagt om meer, elke streep verf wil betekenis krijgen, alles wat voor de camera komt wil opgeslagen worden, klei smeekt om vorm te krijgen en digitale technieken dienen zich aan. 

Ik wil niet kiezen, me niet beperken, ik blijf nieuwsgierig !

Deze site is vooral gewijd aan mijn keramisch werk meer bepaald mijn ‘Mannekes’ die mij sedert 2012 vergezellen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *